Att pimpa den bästa damfrisör Göteborg någonsin sett

Jag har en passion för att spara pengar. Jag gillar att slippa slösa stålar och ha så lite utgifter som möjligt. Jag brukar snåla med maten, köper så lite som möjligt när jag väl går och handlar på ICA, köper kläder på loppis eller begagnat via Myrorna eller liknande. Använder så pass lite el och vatten att räkningarna på slutet av månaden aldrig känns särskilt saftiga. Jag klipper mig heller aldrig, utan jag låter frugan sköta det. Billigt och bra, precis som jag vill ha det.

Under åren har min kära fru plockat upp klippandet som hobby och kom till mig en stormig natt och pratade om hur hon aspirerade till att bli hårfrisörska, för damer. Att klippa mig var inte nog – hon ville ha en utmaning och mer hår att leka med på samma gång. I själva verket ville hon bli den bästa damfrisör Göteborg någonsin haft – om det var möjligt så ville hon gärna katapultera sig själv in i kändisskap genom att ta hand om Sveriges kvinnliga skådespelarelit, bland annat.

Jag var först tveksam men såg potentialen i att ha en partner som sysslar med att vara damfrisör i Göteborg. Med tanke på hennes nu attraktiva och modelliknande utseende så skulle hon kunna bli en smärre ”celebrity” i de närliggande trakterna och man skulle kunna spela på hennes utseende. Att vara damfrisör torde ju dessutom vara lukrativt rent ekonomimässigt.

Jag har kollat på Let’s Dance bland annat och där figurerar en namnstark kille som arbetar som frisör. En bild sprang fram inuti mitt huvud om hur min fru seglade fram i olika former av dansnummer som en välrenommerad och känd damfrisör från Göteborg medan hon nästan patologiskt fällde hemska ordvitsar med tillhörande tics och dumheter. Jag kunde se mig själv, under tiden som detta skedde, i färd med att skratta gott med en fet pengasäck i näven, hela vägen till banken.

Jag okejade min frus ambition och lovade att ta hand om hennes marknadsföring, så nu sitter jag och gör en mental karta över stegen jag ska ta medan jag pumpar mina svällande pecs i träningsrummet.

Vad tycker ni? Vad är första steget?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>