Content marketing Göteborg

Efter mycket om och men kom jag och frugan överens om potentiella digitala strategier. En av dem var Content Marketing. Göteborg är känt för att vara en kreativ stad, och därför var det där vi letade först av allt efter en byrå som är grymma på content marketing.

Alla företag som satsar stort behöver förr eller senare en digital strategi, för man kommer bara så långt lokalt. Min fruga har en sajt på gång och under tiden skissar vi på strategier om hur vi ska kunna sprida oss så brett och fort som möjligt på nätet. Plocka upp trender, skapa kundlojalitet, forma vår image… allt sånt.

Men även jag har mina begränsningar – trots allt är det jag som roddar det mesta, kärringen gör väldigt lite. Därför tog vi fasta på att skaffa hjälp då vi kände att en byrå av något slag kunde hjälpa oss med den digitala verksamheten.

Vi kikade prompt in på ett lokalt företag efter att ha sökt på ”content marketing Göteborg”, efter tips från nära bekanta och andra utomstående ”experter” inom branschen. De sa att det var den nya flugan och att vi förmodligen skulle få bästa möjliga spridning med hjälp av content marketing. Göteborg är ju som kanske känt en ganska öppen och hjälpsam stad, så vi lyssnade glatt och tog efter råden.

Jag är rätt övertygad om att content marketing är rätt strategi för oss. Vi bokade för övrigt upp oss på en kurs om content marketing i Göteborg för att kunna hänga med i svängarna ytterligare. Jag är rätt övertygad om att jag har det som krävs för att kunna bedriva en content marketing-plan själv, men man vet ju aldrig… När frugan inte är någon att förlita sig på och en content marketing byrå inte alltid har tid för en så måste ju NÅGON lösa problemen. Jag ämnar att bli den personen under tiden.

Nu ska jag skriva x antal inlägg till den stundande sidan, vi hörs senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>