Efter buk kommer bröstförstoring – Malmö represent!

Knappt hade min fru hunnit ur dörren från plastikkirurgen som tagit hand om hennes bukplastiksingrepp förrän jag mötte henne vid porten och föste in henne i min bil och rusade iväg mot Malmö.

Jag kom på under mitt träningspass som jag genomförde efter att frugan lämnat för bukplastiken att, herregud, var det inte något annat jag hade stört mig på medan jag poängterat hur groteskt mycket jobb som behövde göras med hennes buk? Visst var det något, förutom vaxningen och buken, vars utseende verkade som en blemma för mina ögon?

Jag tänkte frenetiskt på vad det var som jag irriterade mig på medan jag försökte mig på några poser á la Schwarzenegger i träningsrummets spegel. Visst är jag lönnfet och inte alls lika “fit” som under glansdagarna, tänkte jag, men det finns allt lite muskler bakom den där chipsgödda bringan.

Plötsligt började något gnaga i mig vid det tillfället. Bringa. Jag synade min åldersstigna och tragiska 40-åriga kropp och fick syn på bröstkorgen. Det var något som påminde mig om något jag tänkt på innan…

..Brösten! Ja just det, tänkte jag, nej, skrek jag i tanken medan jag slog mig för pannan. Min frugas bröst! Det var det som behövde korrigeras när vi ändå genomförde lite förändringar i förhållandet. Jag har alltid tyckt att objektifiering och hela feministrörelsen är trams, för jag är helt för att föreslå saker för min frus bästa för att vi båda ska ha det bra. Ibland har jag fått kommentarer om att jag är slemmig och nedlåtande, men: om nu jag och min fru har det så bra, varför skulle jag då lyssna på några missvisande och elaka råd?! Nej, bröstförstoring kände jag var rätta vägen att gå.

Jag kom ihåg att jag fått ett visitkort från en äldre herre som hade en plastikklinik i Malmö för något år sedan. Jag rafsade fram den, svettig och stressad, och ringde till min fru medan jag satt bakom ratten och väjde för både en och två medtrafikanter. Så fort hon svarade vrålade jag: “Vi behöver göra ett till ingrepp! Operation Bröstförstoring Malmö är täcknamnet”.

Min fruga var förståeligt förbluffad och undrade varför vi skulle ha en bröstförstoring och varför det skulle ske i Malmö, men jag svarade att det är bra för oss båda med bröstförstoring, Malmö eller ej. Vi resonerade fram och tillbaka och kom till slut till en överenskommelse om att åka ned till Malmö för att genomföra ytterligare ett ingrepp.

För stunden skriver jag detta på min mobil medan frugan är under skalpellens inflytande, men det ska nog ordna sig. Jag kan inte vänta på att få se min vaxade, buk- och bröstplastikopererade fru igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>