En rök eller 2, någon last ska man väl ha!

Som den optimala träningsprofilen man är måste man ju ändå ha någon last kan jag tycka. Jag äter ju som jag ska, och tränar som jag ska….typ *host*! Nåja de flesta har ju någon last som sig bör, en del kör vin till maten varje dag, endel cigarrer varje helg, endel ölar ett flak i veckan, jag tar en rök ibland. Ingen storkonsument direkt men tycker att när man väl tar en cigg så ska det smaka riktigt gött, så jag har precis börjat laborera lite med råtobak för att hitta en grym smak som jag gillar så det blir lite deluxe varje gång man tänder en ny.

 

Allt handlar ju om balans här i livet, och att vara absolutist är väl inget att rekommendera oavsett i vilken kategori man rör sig i, tro mig jag har provat. Och det var inom fitness. För 15 år sedan så gick jag all in för att vara med och tävla inom fitness, det var extremt mycket uppoffringar. Jag hade ett träningsschema  där jag körde dubbla pass 6 dagar i veckan och den 7e dagen var det långpromenad. Jag fick dessutom göra matlådor för hela veckan, jag åt 3 matlådor per dag, plus 4 andra mål. Visst jag blev snygg naken, och fick ett jäkla självförtroende, då brudarna flockades runt mig på både gymmet och stan, men att behöva ställa klockan på 02:30 för att gå upp och äta för att hålla balansen hela dygnet kring kaloriintaget och tillbaka direkt till sömn för att sedan gå upp 05:30 för att gå på 1h powerwalk, det var fasen inte värt det, jag hade inget liv, det var bara gymmet, mat, sova, inget godis, ingen alkohol, inga fester ….ingenting! Visst jag gjorde det och det är jag stolt över att jag klarade psykiskt och jag fick en plats på podiet, silver! Häftigt ändå att det gick, och fina bilder att se tillbaka till. Men efter det så har jag slappnat av mer och velat att träningen är något jag ska må bra av hela vägen samt faktiskt alltid ha kul när jag går till gymmet. Där är jag nu!

 

Jag har mina laster som sagt, det blir lite tobaksmissbruk, det blir lite öl ibland, en grogg kanske, godis, ja ni vet, precis som det ska vara! Man måste njuta av livet, men samtidigt ta hand om sig själv, så min balans just nu i livet är riktigt bra tycker jag, precis som jag vill ha det!

 

Med det sagt vill jag önska alla en trevlig vecka, nu ska denna “gubbe” förbereda sig med det sista inför Göteborgsvarvet som jag ska springa på lördag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>