Extra present till frugan

Som en extra tidig julklapp efter att ha lagt ett nytt lagergolv åt frugan så passade jag på att köpa in ett par sprillans nya Automatic Guided Vehicles, eller AGVs.

Jag kände att det var dags att komplettera lagergolvet med något alldeles särskilt, så för att underlätta för min kärring (och så även för mig) så köpte jag raskt in ett par Automatic Guided Vehicles. Det är någon form av lasertruckar som gör logistiken och så vidare bättre, jag är inte grymt insatt i det tekniska. Det jag vet dock, är att produktiviteten och effektiviteten i samband med det säkerligen kommer att öka. Inga fler rostiga truckar eller manuellt arbete!

Trots allt så går frugans affärer exemplariskt och lagret gapar ibland tomt på grund av hur hungriga kunder är efter hårvårdsprodukter och dylikt – speciellt nu i juletider. Jag älskar julen! Av flera orsaker än att jag givetvis får alla presenter jag kan önska mig.

Eftersom jag inte gjort annat än att vara med boysen och flanera runtomkring Göteborg och Trollhättan, med några få avstickare till seriöst arbete och en och annan träningsession (träningen går bra för övrigt, fettet dallrar mindre och mindre, så 40-årskrisen ebbar väl ut snart) så har jag lovat mig själv att fundera på hur jag ska hjälpa frugan att öka sin verksamhet och producera ännu mer inkomster. Att fixa AGVs och ett nytt lagergolv var bara början känner jag. Problemet nu blir att strama åt företaget ytterligare och förbättra logistiken, eftersom jag blivit ansvarig för det på något vänster.

Nu när jag avrundar december och så även året så känns det ändå som att mycket ser ljust ut, speciellt sett till finanserna. Men jag tog aldrig riktigt tag i träningen som jag sa att jag skulle. Får dricka bort gubbångesten som kryper fram då och då.

Har ni några tips/”growth hacks”, som ungdomarna kallar det, så får ni gärna droppa ett par i kommentarsfältet. Hörs gubbs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>