Familjefotografsvåndor

Vid en mycket intim middag där bara jag och frugan ingick kom vi överens om att vi måste föreviga vår familj på något sätt. Vi kom överens om att anlita den bästa familjefotograf Göteborg har.

Ett signum som präglat vår familj ända sedan jag och min fru bytte ringar och blev till ett gift par är kärlek. En intensiv kärlek som bygger på tillit, kontroll, empati och förståelse för varandras behov. Men vi har aldrig riktigt förevigat vår relation. Därför började vi leta efter en familjefotograf i Göteborg.

Det var till en början ganska svårt. Vi är till naturen mycket kritiska, frugan och jag, och framförallt jag har ett väldigt stort kontrollbehov och vill planera i detalj vad som ska göras, vad man ska ta kort på, vilken vinkel, hur, varför, när, var, etc. Jag kan vara ganska intensiv och det är det inte många som klarar av. När jag kopplat på min dimmiga blick så är det inte många som vågar vädra stormen och stå kvar i ett helt stycke. Jag gör många illa till mods.

Men i vilket fall; vi sökte på bland annat familjefotograf Göteborg, bäst familjefotograf, gratis familjefotograf, och mycket mer tills vi nöjde oss med en mycket trevlig och sympatisk kvinnlig fotograf som verkade ha huvudet på skaft. Jag orkar inte ha slöa människor i min närhet, så det var ett krav det med att fotografen är skärpt och uppmärksam.

Vi berättade att vi har två barn och mailade över vår lista på krav som fotografen måste anpassa sig efter, och förvånansvärt nog gick hon med på det. Hade vi mött vår familjefotograf i Göteborg? Frågetecket svävar fortfarande ovanför våra huvuden eftersom hon är förväntad att komma hit snart. Barnen är ängsliga och lite blyga; de har aldrig blivit fotograferade av en främling på ett sånt här formellt sätt förut. Förhoppningsvis går det bra. Om inte så kan de se fram emot en insiktsfull tur till vårt kalla sovrum i total tystnad under några timmar.

Hoppas det går bra. Vi hörs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>