Glänsande golv i lokalen!

Snäll som jag är så investerade jag i frugans lagerlokaler som hon har för sin frisörverksamhet. Jag tyckte att hon kunde unna sig lite uppgraderingar. Därför har jag bland annat installerat ett epoxigolv till hennes lager i Trollhättan.

Ja, jag vet vad du tänker. ”Vilken helschysst man den där kvinnan har!”. Visst, kan hålla med dig. Såna som jag växer inte träd, ska du som läser ha klart för dig. Jag vet vad som krävs för att göra min donna lycklig. Inte nog med epoxigolvet, jag har andra tillskott på lur, som jag tänker berätta om… imorgon kanske…

Men ja, det började med att december rullade förbi och frugan verkade lite kinkig. Vi hade ingen superkul första advent må jag säga. Ni vet hur kärringar blir ibland, lite känslosamma och sådär. Jag frågade vad som var på tok och hon sa att hennes lager verkade sjaskiga och lite ouppmärksammade – hon undrade om jag hade tänkt göra något åt det någon gång. Jag svarade att jag i ärlighetens namn inte skänkt lagret en endaste tanke, men ändrade mig blixtsnabbt då frugans mördande blick mötte min, och jag kontrade med att jag haft lite planer på gång. Hon blev glad och frågade vad, och jag svarade att det skulle hon få se.

Så nu sitter jag här och domderar i Trollhättan över golvläggarsnubbarna som för närvarande installerar epoxigolvet. Fogfritt golv, enkelt att städa, ingen risk för att halka, perfekt, slät yta för eventuella färdmedel och liknande… Perfekt! Senast jag fick en rundtur i hur det såg ut så smackade jag med läpparna och förde fingrarna mot munnen i en ”voilá”-gest, som att varje blick jag kastade på golvet var det vackraste jag sett.

Det här bådar gott alltså. Jag har långsiktiga planer med detta och det faller väl in som en första pusselbit i min upprustning av lagerlokalerna. Visst svider det i kassan en aning, men jag tänker: vafan… lite får man väl offra för frugan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>