Into the belly of the beast – bukplastik

Den brasilianska vaxningen var inte nog. Kort efter min fru genomförde sin vaxning bad jag henne att prova på en runda bukplastik efter att hon klagat över sin mage.

Efter mycket om och men så kom frugan hem, klar efter den brasilianska vaxningen och i färd med att huffa och puffa. Hon hade tagit en lång promenad efter proceduren sa hon. Jag frågade varför, och hon svarade att det inte kändes riktigt rätt, eftersom hon blev så medveten om sin kropp efter vaxningen. Hon kände sig fet runt buken.

Jag vecklade helt sonika ned mitt exemplar av Partille Tidning och synade min fru återigen med en penetrerande blick medan mina läsglasögon gled ned längs näsryggen och balanserade på nästippen. Se på fan, tänkte jag, min kärring har faktiskt gått och blivit lite för bekväm för sitt eget bästa.

Jag öppnade munnen, lite tveksam om hur jag skulle formulera mig, och sa att hon kände rätt och att det kanske var läge att göra något åt det. Min fru blev så klart bestört, givetvis inte för att jag bekräftade hennes farhågor, utan för att verkligheten av hennes situation verkligen sjönk in. Hennes mage var alldeles för putande och oattraktiv. Vaxningen skulle nog inte hjälpa vår situation, trots allt.

Jag visste att min tjej brukar bli rätt så hysterisk när hon får såna här insikter och avstyrde katastrofen genom att helt enkelt be henne att titta på bukplastik.

Är inte det för folk med deformiteter eller kärringar som fött barn precis och fått skador på buken, frågade min fru. Jag sa ja, men man kan ju faktiskt missta din mage för något som liknar de problem som bukplastikklienter opererar sin buk för.

I vanliga fall hade folks frugor blivit riktigt ledsna och besvikna på sina män. Jag råkar dock ha en av de mest förstående kvinnorna på planeten. Jag har alltid varit klumpig med ord och folk brukar tro att jag tagit mig en styrketår mitt på ljusa dagen eftersom jag har svårt för att filtrera mina andemeningar. Min fru förstår detta och vanligtvis är hon väldigt tolerant med det. Det var exempelvis därför vi ens blev tillsammans en gång i tiden. Jag sa något dumt, hon uppskattade det.

Det var därför det gick ganska smort till att övertyga henne om att bukplastik var den rätta vägen att gå. Ibland är det för svårt att fixa magen och det kanske till och med underlättar senare viktnedgångar. I vilket fall som helst så sa jag åt min fru att det skulle hjälpa henne med självkänslan och att det skulle bli lättare för henne att gå ned eftersom hon skulle se förbättringen och vilja ha mer.

Hon gick med på att boka tid för ett ingrepp och jag sa att eftersom det är bukplastik, dyrt och något som gynnar oss båda, så står jag för det. Tanten blev givetvis väldigt upprymd över detta och tackade mig för att jag är en så förstående och stöttande man. Jag sa, ingen orsak, man gör väl vad man kan.

Nu väntar jag återigen på att frugan ska komma hem så vi får se på resultatet, om vi båda är nöjda med det. Bukplastik är förstås bukplastik, det kan bli antingen bu eller bä, eller både och. Under tiden går jag in i träningsrummet och svettar bort oron och maxar på mina svällande ben.

Hepp!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>