Lediga lokaler i Trollhättan

Som ännu en fortsättning på min frugas entreprenörssatsning inom frisöryrket – jag har på det senaste letat upp intressanta lediga lokaler – Trollhättan låter bäst. Lokalerna är till för dels lagerutökning, och dels ytterligare frisörsalonger.

Det är bra att ha ambitioner.

Jag har det exempelvis. Om jag gör, har eller säger något, eller av någon åsikt, eller liknande, så är det oftast bra. Jag gör inte dumma grejer, det är inte min stil. Det idiotiska kan jag lämna till frugan.

Nej, jag skulle nog säga att jag har en ganska pragmatisk syn på affärer och med det kommer ambitioner om att bli bättre. Och det är därför jag befinner mig i Trollhättan i jakt efter billiga lokaler till min frus framtida frisörimperium.

Trollhättan är underskattat! Bra läge, underbar natur, riktigt billiga bostäder och lokaler med en bra infrastruktur och en hyfsat levande stadskultur. Man kan definitivt leva i Trollhättan ett bra tag utan att känna att man kanske borde flytta till något större, som Göteborg eller Stockholm till exempel. Så det är därför jag letar specifikt efter lediga lokaler i Trollhättan – staden har en framtid, och det är bäst att vara tidigt ute.

Mina planer för lokalerna är som sagt att expandera lagerlokalerna ytterligare, samt att öppna upp en eller två frisörsalonger. Man skulle inte kunna tro det, men det är faktiskt ett rätt bra sug i marknaden efter bra, kvalitativa produkter för hårvård och liknande. Konstigt, inte sant? Förvåning var min reaktion på den nyheten också.

Men så är verkligheten, och jag klagar inte. Nu gäller det att knipsa de bästa lediga lokaler Trollhättan har, kanske ska jag köpa i överflöd, så jag kan sälja av de överflödiga lokalerna till ett bra pris. Det kan nog generera gott med extra inkomster till hemkassan, speciellt om jag håller på det lite och låter Trollhättan växa till sig ytterligare, och bli ännu attraktivare för utomstående.

Uppdaterar inom en snar framtid med hur det går. Hörs då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>