Ny magento webshop!

Frugans frisörsalongsprojekt har blivit så pass stort nu att vi kan börja titta på en storskalig satsning inom ehandel, vilket så klart är jättehäftigt och bra (för mig). Jag ska kika på en lösning, som att köra en magento webshop exempelvis, så lite jobb återstår.

Ja, somliga kanske skulle vilja säga att det går bra nu för mig och frugan. Sedan vi kickade igång projektet, att låta min kärring öppna sin egen frisörsalong det vill säga, förra året så har det verkligen rullat på på allvar. Flera salonger, lagerlokaler i Trollhättan och bud på ett eget hårfrisörsmärke senare så står vi här och planerar att öppna en ehandelsbutik för folk runtom i Sverige, och så småningom, Skandinavien, Europa, världen!

Både jag och frugan har tittat på både det ena och det andra när det kommer till ehandelslösningar, och visst, det är riktigt segt och trögt. Jag har fått pimpla alldeles för mycket billigt, sjaskigt vin för att orka med att kolla igenom CMS efter CMS, samt tips och råd på hur man ska gå tillväga när man sätter upp en ny webshop. Men efter mycket om och men så beslutade jag åt min fru att det är dags att bestämma sig – och jag valde därför en magento webshop åt henne.

Vi har nu så smått kommit igång och det känns bra att ha nog med material för att sätta igång ännu en inkomstkälla för mig, medan frugan får äran att känna att hennes kändisskap stiger för varje såld produkt. Jag har inte riktigt redovisat vad hela det här äventyret har gett mig i kapital (en riktigt saftig summa), men det är en diskussion för en annan gång. Man kan inte riktigt lita på damer när det kommer till ekonomi och så. Ni förstår vad jag menar.

Tills vidare mina vänner! Nu ska jag och damen ut och fira ett nytt kapitel i vår företagssatsning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>