Ny mediebyrå i Göteborg

Det börjar rulla på ganska friskt för frugan nu. Lagerlokaler i Trollhättan, redan en hårfrisörkedja värdig namnet och en fördelaktig ekonomi – men något fattas. Jag ska samtala med en mediebyrå i Göteborg å min frugas vägnar.

Ja, som nämnt är kärringen riktigt lyckad nu och det är bra både för henne och mig. Hon får uppmärksamhet och validering medan jag tar majoriteten av alla inkomster. Alla är nöjda och glada.

Problemet vi stått inför ett tag nu är dock att vi har svårigheter med att nå ut med vårt varumärke utöver den initiala, lyckade perioden. Folk verkar inte vara särskilt intresserade förutom de kunder vi redan har och frugans hårfrisörsalonger är inte stans snackis. Det är frustrerande.

Därför ska jag snacka med en mediebyrå i Göteborg och försöka komma på någon plan för att effektivt komma ut i de kanaler som vi båda tror är fördelaktiga för frugans verksamhet.

Vad behöver göras? Vad krävs av frugan? Vad kan jag göra? Vad är mediebyråns uppgift? Frågor som är relevanta och som bör ställas och dekonstrukteras tillsammans i grupp. Brainstorming tror jag det kallas.

Visserligen är jag relativt övertygad om att det ändå går bra nog och att jag kan komma på mina egna lösningar om så nöden kräver, men det kan vara bra ibland att få lite draghjälp på vägen. Jag är ju ändå bara en man när det kommer till alla komplexa problem.

Det jag väl söker i min mediebyrå är att få ett par ungtuppar som är hungriga nog att kunna komma med färska idéer, samtidigt som de är noga med att vörda mig som klient, så att de lyssnar på vad jag säger och inte motsätter sig mot några av mina eventuella förslag – jag brukar komma med rena genidrag ibland och därför är det viktigt att dessa inte förhindras av personer med för stort ego och försiktig framtoning. Jag vill ha riktiga män som vågar ta tag i problemen men ändå låter sig ledas av en stark ledare. Jag tror jag funnit mina perfekta kandidater under veckan och det ska bli kul att se vilket virke de är gjorda av.

Tills vidare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>