Tapas Göteborg

I helgen var jag med om en riktig serendipitet. Efter en förskräckligt blöt och outhärdlig krogrunda med boysen så toppades kvällen med de bästa tapas Göteborg någonsin kommer erbjuda.

Som jag nämnde i mitt förra inlägg om trucken och min frus verksamhet så har jag en rätt fördelaktig position rent ekonomiskt. Medan frugan sliter häcken av sig så drar jag in storkovan på grund av diverse administrationskostnader, lagerdito, organisationsditon och shippingditon, utöver mitt jobb som provisorisk revisor och ”hårt” arbetande ekonomichef. Jag aktar min fru väldigt högt, men ibland måste man dessvärre prioritera. Och då vet väl alla att jag kommer i första hand.

I vilket fall som helst – senaste veckorna har varit riktigt lukrativa och har resulterat i att jag är mer eller mindre förmögen. Inte visste jag att frisöryrket genererade så mycket cash flow! De goda affärsförhållandena ledde till att jag tog en långhelg och partajade på riktigt – kosta vad det kosta vill!

Det började riktigt intressant med ena krogrundan efter den andra och efter en kort stund var jag och mina grabbar inne i en grymt tjock och omanövrerbar dimma. Halsen var torr, omdömet var kasst och man blev skyldig till en massa dumheter som hör kroglivet till. Inte för att jag minns alltför mycket av kvällarna.

Det tär hårt på kroppen att partaja en hel långhelg, och till slut var jag en säckig degklump, bestående av fett, blod och kött. Tankeverksamheten var rekordlåg. Det var därför min vistelse på en lokal tapasbar i Göteborg kändes som en religiös upplevelse, och jag var definitivt i sjunde himlen när jag högg in på de välsmakande tapasportionerna. Att det kan serveras en sådan tapas, Göteborg! Det trodde jag inte om dig. Hela långhelgen var gjord – faktum var att jag blev sjuk som resultat av att ha festat så hårt, men endast de bästa tapas Göteborg kan erbjuda lyckades falla i mitt knä.

Måste besöka tapasbaren nån gång igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>