Träningsrum

Den senaste tiden så har jag jobbat hårt på att få i ordning ett träningsrum i källaren. Jag har med hjälp av lösullsisolering lyckats få till en ny och bättre isoleringslösning i en av ytterväggarna då det var riktigt dragit där innan så nu är det mycket bättre. Tanken är nu närmast att måla väggarna i någon trevlig färg. Är ju inget stort fan av vita väggar så tror nog att det lutar åt en mer ljusgrå nyans. Kommer ju ändå slänga upp en massa planscher och foton på väggarna som inspirerar under tunga träningspass.

En komplett träningsbänk har jag redan på plats. Med denna kan man träna det mesta, då det finns en bänkpress och även bencurl. Så överkropp och även det mesta av benmuskulaturen går att träna. Närmast är planen att införskaffa två spinningcyklar så att jag och frugan kan köra tillsammans. Funderar även på att köpa ett löpband så man får bra förutsättningar att bedriva löpträning även under vintertid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>