Träningsrummet färdigmålat

Nu börjar mitt träningsrum äntligen bli helt färdigställt. Två fantastiska spinningcyklar är införskaffade och hopmonterade på plats och som jag berättade om senast så var nästa steg att måla väggarna i någon trevlig färg. Valet föll tillslut på en målarfärg från Caparol i en ljusgrå nyans. Jag tycker själv att det blev riktigt bra och med lite fina planscher på plats så blir det hela ännu bättre. Ska även sätta upp en hylla för mina pokaler och medaljer så jag kan sitta och beundra dessa samtidigt som jag tränar. Lär ju öka motivationen till att träna hårt för att ta hem nya priser.

WP_20150319_20_48_08_Pro

En stereoanläggning är på plats med förstärkare och högtalare. Jag kommer säkert köra Spotify via mobilen och dra på någon peppig träningslista. Funderar även på om jag ska införskaffa en liten TV så man kan sitta och titta på sportevenemang samtidigt som man tränar. Varför ligga på soffan och följa Vinterstudion när man kan träna samtidigt? Det blir nog helt klart nästa sak på listan när jag tänker efter, behöver inte kosta speciellt mycket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>