Truckutbildning

Efter våra många strapatser är jag numer en relativt (o)frivillig underhuggare till frugan som har expanderat sin frisörverksamhet på väldigt kort tid. För att kunna hjälpa henne effektivt med lagerbehandling tog jag därmed en truckutbildning i helgen, för administrationens skull.

Kärringen har allt en entreprenörssjäl inom sig. Det märks då hon på kort tid och endast genom idogt (tjatande) övertygande av presumtiva kunder växt till sig och faktiskt blivit något av en slags undergroundspelare inom frisörvärlden.

Jag förväntar mig att hon med ytterligare blod, svett och tårar kommer framåt i sin satsning och med hjälp av sitt nu fantastiska yttre kan locka ännu fler kunder och på sikt bli störst i Göteborg – sen kanske rentav nå fram till USA och de exklusiva korridorerna.

Men fram tills dess är det kärvt med personal, och nu sitter jag här en regnig måndag efter att ha slösat bort den otroliga helgen på en seg truckutbildning. Allt för att blidka kärringen – men i förlängning gynnar det ju trots allt mig, då jag… hehe… ”skyddar” hennes verksamhet i utbyte mot 95% av alla inkomster. Svart. Jag tycker det är en schysst deal, min fruga tycker det är lika juste. Alla är nöjda och glada. Barnen skrattar, jag får en extra krogrunda med boysen.

Men återigen, truckutbildningen. Då vi får in ett ganska ordentligt antal varor och produkter till salongen så krävs det att man manövrerar runt i det nyhyrda lagret med något praktiskt – i detta fallet en truck från Atlet/Unicarriers. Truckutbildning som sådant är ganska lätt – det går fort och är värdefull kunskap som har en extremt bra gynnsamhet. Att köra truck är dessutom roligt! Det skulle jag aldrig tro, och då har jag ändå en förkärlek för grisigt stora och vräkiga – samt enligt vissa otympliga – bilar.

Nåja – jag är väldigt säker på att min truckutbildning kommer väl till pass. Inte nog med att jag kan håva in mer stålar genom att erbjuda en väldigt koncis och överskådlig lagerbehandling åt min fru, jag kan dessutom förvärva ännu mer cash genom att åka på specialjobb då och då när jag har tid över. Med lite hjälp och tur kan jag säkert bli ekonomiskt oberoende snart. Och kan investera ännu mer i min frugas utseende.

Låter fint, det där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>